e-mail:naxosaeroclub@gmail.com τηλέφωνα: 6974394593, 2285029269

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Η Αερολέσχη Νάξου αποκαλύπτει!

Ο πρόεδρος της Αερολέσχης Νάξου Νίκος Κουτελιέρης αποκαλύπτει το έγγραφο της εισήγησης που έκανε η τεχνική υπηρεσία προς το Δημοτικό Συμβούλιο του τέως Δήμου Νάξου με προτροπή θετικής έγκρισης της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων για την αναβάθμιση του Κρατικού Αερολιμένα Νάξου που είχε αποσταλεί από το επαρχείο Νάξου.


Σύμφωνα με πληροφορίες από πρώην δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας του πρώην δήμου Νάξου το σχετικό έγγραφο έφτασε στα χέρια του τότε δημάρχου αλλά απορρίφθηκε στο “προ-συμβούλιο” με την αιτιολογία ότι στην μελέτη δεν αναφερόταν επιμήκυνση του υπάρχοντος διαδρόμου.

Με λίγα λόγια το θέμα δεν έφθασε καν στο δημοτικό συμβούλιο. Ανάλογη αναφορά τότε είχε κάνει και η τοπική εφημερίδα “Κυκλαδική” αλλά δεν υπήρξε καμία αντίδραση.

Πριν λίγες μέρες οι φορείς της Νάξου αιτήθηκαν στον υφυπουργό ανάπτυξης Παναγιώτη Ρήγα όλα τα παραπάνω που περιγράφονται στην εισήγηση χωρίς να ξέρουν πως το έργο της αναβάθμισης του αερολιμένα μας ήταν σχεδόν έτοιμο και το μόνο που χρειαζόταν ήταν η θετική γνωμοδότηση από το δημοτικό συμβούλιο ενώ ο τότε δήμαρχος το είχε απορρίψει χωρίς να μάθει κανένας τίποτα!

Ο πρόεδρος της αερολέσχης μας μαζί με προέδρους τουριστικών φορέων θα επισκεφθούν το δημαρχιακό μέγαρο αύριο Δευτέρα για να αναζητήσουν την τύχη αυτής της μελέτης και να ζητήσουν την επείγουσα επικαιροποίηση της αν δεν είναι ήδη αργά και χάσει το αεροδρόμιο μας αυτήν την ευκαιρία.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΝΙΚΟ!

Μ.ΒΑΛΕΡΗΣ